یک سس مرغوب

یک سس مرغوب

یک سس امکان دارد غلیظ یا رقیق و یا صاف شده باشد؛ علاوه بر این، مواد اولیه آن می تواند رنگ روشن، تیره باشد و به شکل سرد و گرم سرو گردد.
سس ها اصولا از سه جزء اصلی که پایه ساخت سس می باشند ساخته می شوند.
اول مایع که بدنه سس می باشد، دوم غلیظ کننده ها و سوم طعم دهنده ها و چاشنی های سس
همه این ها بستگی به کاربرد یک سس دارد که می تواند کنار غذا، در الویه یا انواع غذاهای دیگر استفاده شود.
اگر می خواهید طعم لذیذ الویه شوخ را همراه با سس مخصوص آن بچشید، در فست فود شوخ منتظر شما هستیم.
در هر حال با توجه به همه این موارد، یک سس مرغوب بایستی ویژگی هایی داشته باشد که در زیر آن ها را نام می بریم.

ویژگی های سس مرغوب

–  بافت مخصوص به خودش را داشته باشد. یعنی اگر سس مایونز مد نظر شماست این سس باید حالتی چرب و ارتجاعی داشته باشد، برای سس سابیون حالت کف و برای سس دمی گلاس حالت براق باشد.
– طعم خوب و متعادل ملایم یا تند به صورتی که مکمل غذا بشود داشته باشد.
–  رنگ سس بایستی با غذای شما هماهنگی داشته باشد. مثلا سس کره سفید روشن همراه با ماهی سالمون یا سس موسلین خردلی رنگ با قلوه گاه گوساله هم خوانی دارد.
– درجه غلظت مناسب نیز ویژگی دیگری است که باید مورد بررسی واقع شود. مثلا سس والوتی و سس سفید کره بایستی حالتی نیمه زجاجی داشته باشد تا بتواند روی غذا را کاملا بپوشاند.
ویژگی سس هایی که با غذا سرو می شود
به طور کلی سسی که قرار است همراه با غذا سرو بشود باید چند ویژگی اصلی زیر را داشته باشد:
1. مرطوب کننده بودن
2. طعم دهنده بودن
3. غنی کننده بودن
4. دارا بودن رنگ مناسب و شفافیت کافی
5. اشتها آور بودن

Share this post

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *